Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuoksutarinoita

Kirja

Mirva Saukkola

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

-26%
16,90 €
Suositeltu hinta: 22,80 €
  • Arvioitu toimitusaika
    3 - 7 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Muoti
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Mirva Saukkola
Tuoksutarinoita johdattaa nautinnolliselle tutkimusmatkalle tuoksujen maailmaan. Ylellinen, upeasti kuvitettu lahjakirja tuoksujen ystävälle sekä kattava tietopaketti hänelle, joka haluaa kasvattaa tuoksutietämystään. Käytännön tiedon avulla teos tarjoaa monia elämyksellisiä lukuhetkiä. Mukana ovat maailmanhistorian legendaariset tuoksut ja niiden käyttäjät kuninkaallisista filmitähtiin. Mitä tuoksut merkitsevät eri kulttuureissa Euroopassa, Amerikassa, Japanissa ja Lähi-idässä? Kiehtovat tarinat vievät mennessään! Kirjailija, FT Mirva Saukkola työskentelee Antiikki ja Design -lehden päätoimittajana sekä suosittuna luennoitsijana. Saukkolalla on pitkä työkokemus kauneuden ja muodin parissa, mm. Elle-lehden päätoimittajana. Saukkola on kirjoittanut useita kirjoja, kuten matkakirjan Once in a Lifetime (Cozy Publishing 2018).Muotikuvittaja Olesja Hännikäinen on toteuttanut lukuisia yhteistyöprojekteja sisustus- ja muotibrändeille. Hännikäisen suoraan virtuaalisen todellisuuteen piirtämä yhteisnäyttely muotitaiteilija Kisu Korsin kanssa oli esillä Helsinki Design Week -tapahtumassa ja Kansallismuseossa vuonna 2019.
Laji:
Muoti
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789527381311
Julkaisija:
Cozy Publishing
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789527381311
Opetusmateriaali:
0
Koko:
155
Kirjailija:
Mirva Saukkola

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .