Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Saatan olla väärässä

1 / 1

Saatan olla väärässä

19,90 €

-13%

23 €
”Tärkein asia, jonka opin seitsemäntoista vuotta kestäneen, täysipäiväisen henkisen harjoittelun aikana, on se, että en enää usko kaikkea, mitä ajattelen. Se on minun supervoimani.” Björn Lindeblad oli nuori ja lupaava ekonomi, mutta huomasi haluava
  • Muistelmat ja elämäkerrat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri
Lue lisää
”Tärkein asia, jonka opin seitsemäntoista vuotta kestäneen, täysipäiväisen henkisen harjoittelun aikana, on se, että en enää usko kaikkea, mitä ajattelen. Se on minun supervoimani.”

Björn Lindeblad oli nuori ja lupaava ekonomi, mutta huomasi haluavansa elämäänsä enemmän merkitystä. Hän päätyi noviisiksi thaimaalaiseen metsäluostariin, sai munkkinimen Natthiko - ”se, jonka viisaus kasvaa” - ja vietti lähes kaksi vuosikymmentä buddhalaisissa luostareissa eri puolilla maailmaa. Kunnes tajusi, että oli aika jatkaa matkaa.

Lindeblad kertoo koskettavasti siitä, miten vaikea oli siirtyä tavalliseen arkeen ja miten se ajoi hänet masennukseen ja lamaannukseen. Perheen ja kaiken oppimansa avulla hän pääsi lopulta jaloilleen, ja hänestä tuli rakastettu luennoitsija ja meditaatio-opettaja.

Muutama vuosi sitten hän sai kuulla sairastavansa parantumatonta, nopeasti etenevää ALS-tautia. Teoksessaan Lindeblad kertoo lämpimästi ja nöyrästi siitä, mitä tähänastinen elämä - joka vääjäämättä lähenee loppuaan - on hänelle opettanut.

Saatan olla väärässä on Björn Natthiko Lindebladin viisas ja koskettava elämäntarina sekä lukijoiden ja kriitikoiden ylistämä menestysteos. Se oli Ruotsin myydyin tietokirja vuonna 2020.

”Björnin sanat ovat viisaita, syvällisen oivaltavia - kauniita ja herkkiä ja sietämättömän tuskallisia yhtä aikaa.” - Aftonbladet

”Pakahduttava, kaunis teos.” - Nyhetsmorgon

”Upea ja koskettava.”- Hela Gotland

”On helppo sanoa, mistä tässä kirjassa ei ole kyse. Se ei käsittele uskontoa. Se ei kerro, miten hyvää elämää tulisi elää. Se ei yritä sanoa, mihin lukijan pitää uskoa. Se kertoo yksinkertaisesti siitä, miten suhtautua omiin ajatuksiin ja tunteisiin niin, että elämä tuntuu nautinnollisemmalta, vapaammalta, kirkkaammalta, selkeämmältä ja viisaammalta.”
Laji Muistelmat ja elämäkerrat
Formaatit Kirja
EAN 9789523641778
Julkaisija Aula & Co
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523641778
Opetusmateriaali 0
Koko 195
Kirjailija Björn Natthiko Lindeblad Caroline Bankler Navid Modiri
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja