Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Nainen omassa voimassaan

1 / 1

Nainen omassa voimassaan

Emilia Vasko-Kujala, Noora Lintukangas

24,90

-8%

27 €
Kirja kaikille, jotka haluavat astua ulos liian kapeasta naiseuden määritelmästä. Naiseus on moninaista, voimakasta, kaunista ja ajoittain tuskallista. Nainen omassa voimassaan -kirja tuo esiin tärkeitä näkökulmia naiseuteen ja femiiniin energiaan.
  • Itsensä kehittäminen
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Emilia Vasko-Kujala, Noora Lintukangas
Lue lisää
Kirja kaikille, jotka haluavat astua ulos liian kapeasta naiseuden määritelmästä.

Naiseus on moninaista, voimakasta, kaunista ja ajoittain tuskallista. Nainen omassa voimassaan -kirja tuo esiin tärkeitä näkökulmia naiseuteen ja femiiniin energiaan. Kirjassa tutkitaan, mitä on femiini energia ja miten se ilmenee jokaisessa ihmisessä, kaikissa sukupuolissa.

Elämme ajassa, jossa erilaisia tapoja olla nainen on ehkä enemmän kuin koskaan. Silti naiseus voi olla pelottavaa, vaikeaa ja yksinäistä. Kaipaamme ajoittain toisten naisten tukea, jota tämä kirja omalta osaltaan tarjoaa. Monet kokemukset ovat naisille yhteisiä, vaikkei niistä puhuta tarpeeksi. Naiseuteen liittyy usein henkilökohtaisia ja kollektiivisia traumoja, joiden purkamiseen kirja lempeästi kannustaa.

Aktivismi ja muutos alkavat itsestä, mutta vaikutukset ulottuvat kauas. Jokainen nainen saa olla kokonainen ja oma itsensä. Nainen omassa voimassaan -kirja rohkaiseekin muutokseen omassa elämässä. Ei pelkästään sinun itsesi vaan koko naissukupuolen puolesta.

Henkinen valmentaja Emilia Vasko-Kujala ja toimittaja Noora Lintukangas (nyk. Mustajoki) ovat kundaliinijoogan opettajakouluttajia. He tutkivat naiseuden haasteita ja femiiniä energiaa vanhojen viisaustraditioiden pohjalta. Heiltä on ilmestynyt yhteistyönä myös Naisen elämänkaari -tehtäväkirja (Viisas Elämä, 2022).
Laji Itsensä kehittäminen
Formaatit Kirja
EAN 9789523840270
Julkaisija Viisas Elämä
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523840270
Opetusmateriaali 0
Koko 392
Kirjailija Emilia Vasko-Kujala Noora Lintukangas
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja