Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Omat kanat, omat munat

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

25 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 4 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Luonnontiede
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
Tuoreita kananmunia kotipihalta - aitoa lähiruokaa! Kirja kannustaa perustamaan oman kanalan ja kertoo kaiken tarvittavan kanojen hoidosta. Hurmaavat valokuvat ja pienet tarinat luovat tunnelmaa. Oma kanala pihalle tai muutama kesäkana mökille - täysin mahdollista! Kanoja voi jopa vuokrata. Kirja kertoo, mitä pitää tietää ennen hankkeeseen ryhtymistä - millainen kanala, mistä kanoja saa, kuinka niitä hoidetaan, miten munia käsitellään ja miten kanoista lopulta myös luovutaan. Kirjassa käydään läpi myös perinteisiä suomalaisia maatiaiskanarotuja. Lisäksi mukana on pieniä tarinoita eli "suakkunoita". Upeat valokuvat esittelevät kirjoittajan pihapiiriä kanoineen.
Laji:
Luonnontiede
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789513173166
Julkaisija:
Tammi
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789513173166
Opetusmateriaali:
0
Koko:
144

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.