Palaa ylös
Muovien kierrätys ja hyötykäyttö Suomessa

1 / 1

Muovien kierrätys ja hyötykäyttö Suomessa

Elina Saarinen, Pasi Järvinen

70,10 €
Teos kertoo, kuinka muovijäte kierrätetään ja hyödynnetään Suomessa. Kirja käsittelee EU-sääntelyn vaikutuksia, kuvaa miten muoveja uusioidaan ja hyödynnetään energiana sekä esittelee Suomessa valmistettavia uusiomuoveja ja -tuotteita. Kirja helpott
  • Ympäristö
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Elina Saarinen, Pasi Järvinen
Lue lisää
Teos kertoo, kuinka muovijäte kierrätetään ja hyödynnetään Suomessa. Kirja käsittelee EU-sääntelyn vaikutuksia, kuvaa miten muoveja uusioidaan ja hyödynnetään energiana sekä esittelee Suomessa valmistettavia uusiomuoveja ja -tuotteita.

Kirja helpottaa muovien lajittelua sekä kotitalouksissa että yrityksissä. Esimerkiksi taulukko Tuote ja sen muovi kertoo, mistä muovista 500 muovituotetta on valmistettu. Samalla kirja esittelee yleisimmin käytetyt muovit ominaisuuksineen.

Pääkirjoittaja Pasi Järvinen on julkaissut useita tietokirjoja muovialalta. Hänellä on 30 vuoden työkokemus muoviraakaaineista.

Kirjaa on toimittanut myös kiertotalouden erikoislehti Uusiouutisten päätoimittaja Elina Saarinen. Teoksen toteutuksessa on lisäksi mukana suomalaisia asiantuntijoita muoviteollisuudesta, jätehuollosta ja energiasektorilta.

Muovien kierrätys ja hyötykäyttö Suomessa on tarkoitettu ympäristötietoisille kuluttajille, muovialan yrityksille ja muovia käyttävälle teollisuudelle. Kirja soveltuu myös muovi ja ympäristöalan oppikirjaksi
Laji Ympäristö
Formaatit Kirja
EAN 9789529373246
Julkaisija Muovifakta
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789529373246
Opetusmateriaali 0
Koko 127
Kirjailija Elina Saarinen Pasi Järvinen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja