Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kotipuutarhurin vuosikalenteri

Kirja

Paula Steele

18,70 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Puutarha, Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Paula Steele
Olitpa sitten parvekepuutarhuri tai suuren pihan omistaja, tämä kirja on suunniteltu tuomaan sinulle iloa ja apua puutarhan suunnitteluun ja askareisiin ympäri vuoden. Puutarhakauden aikana voit tehdä merkintöjä kylvöistä, kasvusta ja saadusta sadosta. Muistiinpanoista on usein hyötyä seuraavaa kautta suunniteltaessa. Talviaikaan on ilahduttavaa selailla puutarhakalenterin muistiinpanoja menneiltä kausilta - missä on onnistuttu ja mitä voisi seuraavalla kerralla tehdä toisin.

Myös tulevan kauden suunnittelu on osa antoisaa harrastusta ja se pidentää puutarhakautta huomattavasti. Kalenteriin voit kätevästi kirjata tiedot niistä siemenistä, joita aiot kylvää. Vuoden edetessä voit helposti tarkistaa siemenpusseista kirjaamasi kylvöajankohdat ja kasvatusohjeet. Näin vältyt siemenpussien jatkuvalta tutkiskelulta ja pysyt oikeassa kylvöaikataulussa.

Kalenterikirjassa on tilaa suunnitelmille ja dokumentoinille sekä vinkkejä kaikenlaisille puutarhureille, niin avomaalle kuin parvekkeelle. Kirjassa on tilaa neljän vuoden merkinnöille; kalenteriosio ei ole tiettyyn vuoteen sidottu, vaan sen voi ottaa käyttöön minä vuonna tahansa.

Paula Steele on vihtiläinen puutarha- ja kirja-alan moniosaaja, jolle mikään vihreä ei ole vierasta.
Laji:
Puutarha
Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522307347
Julkaisija:
Aurinko Kustannus
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522307347
Opetusmateriaali:
0
Koko:
207
Kirjailija:
Paula Steele

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.