Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Johdatus Lutherin teologiaan

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

57,10 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Uskonto
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
Ainutlaatuinen käsikirja sisältää yli 20 asiantuntija-artikkelia, jotka valottavat Lutherin persoonaa ja ajattelua kattavasti ja samalla muodostavat vankan yleisesityksen luterilaisesta teologiasta. Theologia systematica -sarja.

Suomalainen Luther-tutkimus on viime vuosina herättänyt laajaa kansainvälistä huomiota. Johdatus Lutherin teologiaan sisältää edustavan otoksen suomalaisten huippututkijoiden tekemistä löydöistä ja johdattaa lukijan Lutherin ajan aatehistoriaan ja luterilaisuuden alkujuurille.

Kirja on syntynyt Helsingin yliopiston systemaattisen teologian laitoksen kansainvälisesti tunnettujen ja tunnustettujen tutkijoiden yhteistyönä. Kirjassa ovat mukana Anja Ghiselli, Vesa Hirvonen, Eero Huovinen, Jari Jolkkonen, Sammeli Juntunen, Simo Knuuttila, Kari Kopperi, Pekka Kärkkäinen, Tuomo Mannermaa, Tuija Mannström, Simo Peura, Antti Raunio, Miikka Ruokanen, Risto Saarinen ja Reijo Työrinoja.

Laji:
Uskonto
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789516257894
Julkaisija:
KIRJAPAJA
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789516257894
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Theologia systematica
Koko:
344

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.