Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Globaali Tampere

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Globaali Tampere

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Jarmo Peltola, Pertti Haapala

32,20 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    15-30 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Kansantalous
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Jarmo Peltola, Pertti Haapala
Tampere on ollut osa globaalia maailmaa perustamisestaan asti. Kaupunki ei syntynyt tyhjästä, eikä koskesta, vaan osana teollista vallankumousta, josta tuli maailmanlaajuinen ilmiö.

Globaali Tampere keskittyy Tampereen kansainväliseen taloushistoriaan kaupungin alusta nykypäivään. Se kertoo miksi Manse on Manse, ja miten täällä on eletty hieman eri lailla, oltu nimeomaan tamperelaisia ja samalla maailmankansalaisia. Varsin monet tamperelaiset tulivat muualta, varsinkin ne, jotka laittoivat tehtaat alkuun.

Teoksen kirjoittajat, professori Pertti Haapala ja fil.tri. Jarmo Peltola työskentelevät Tampereen yliopistossa, ja he ovat julkaisseet useita teoksia Tampereen historiasta.
Laji:
Kansantalous
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789516099616
Julkaisija:
TAMPEREEN MUSEOT
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789516099616
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Tampereen museoiden julkaisuja
Koko:
187
Kirjailija:
Jarmo Peltola
Pertti Haapala

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.