Palaa ylös
Kyykäärme

1 / 1

Kyykäärme

Pierre Lemaitre

19,90
20 €
Kun palkkamurhaaja sairastuu dementiaan, asiat voivat mennä tappavasti pieleen. Samaan aikaan sekä julma että humoristinen rikosromaani Lemaitren herkullisen omintakeiseen tyyliin. Mathilde Perrin on 63-vuotias leski - ja palkkamurhaaja. Kolmekymme
  • Dekkarit ja trillerit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Pierre Lemaitre
Lue lisää
Kun palkkamurhaaja sairastuu dementiaan, asiat voivat mennä tappavasti pieleen.

Samaan aikaan sekä julma että humoristinen rikosromaani Lemaitren herkullisen omintakeiseen tyyliin.

Mathilde Perrin on 63-vuotias leski - ja palkkamurhaaja. Kolmekymmentä vuotta hän on kylmähermoisesti toteuttanut salaisin koodein saamiaan toimintakäskyjä. Johtolankoja jättämättä ja epäilyksiä herättämättä.

Viime aikoina Mathilden toiminta on kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin ammattimaista. Hän sekoittaa ohjeet, unohtaa hävittää murha-aseen, tappaa väärän henkilön...

Väärinkäsitykset, virheet ja epäonnistumiset herättävät huolta Mathilden toimeksiantajissa. Pitäisikö hänestä hankkiutua eroon ennen kuin on liian myöhäistä?

Pierre Lemaitre on Ranskan suosituin ja arvostetuin dekkarikirjailija, jonka rikosromaaneja on myyty yli 20 maahan. Kansainvälinen Crime Writers Association on palkinnut Lemaitren jo kolmasti International Dagger -palkinnolla vuoden parhaasta rikosromaanista. Vuonna 2017 Suomen dekkariseura myönsi Lemaitrelle ulkomaisen jännityskirjallisuuden kunniakirjan.
Laji Dekkarit ja trillerit
Formaatit Kirja
EAN 9789523754201
Julkaisija Minerva
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523754201
Opetusmateriaali 0
Koko 286
Kirjailija Pierre Lemaitre
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja