Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Puutarha parvekkeella

Kirja

24,40 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 5 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Puutarha, Sekalaiset
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
Pienelläkin parvekkeella voi kasvattaa maailman parhaat tomaatit, ruokayrtit, tuoksuvat kukat, tai jopa oliivipuun. Kaupunkilaiselle parveke on usein kuin toinen olohuone, jota voi hoitaa puutarhana tai käyttää lepo- ja lukutilana.

Puutarha parvekkeella -kirjassa eri alan ammattilaiset opastavat aloittelevia ja kokeneempia parvekepuutarhureita kasvien, kukkien, vihannesten ja yrttien viljelyssä ja vastaavat moniin parvekepuutarhureita askarruttaviin kysymyksiin: Miten valon saanti ja ilmansuunnat vaikuttavat parvekeviljelyyn? Mitkä yrtit menestyvät parvekkeella parhaiten? Mitkä kasvit kestävät talvehtimisen? Erilaisia keitaita kaupungissa edustavat kirjassa muun muassa yrttiparveke, kukkaparveke, feng shui -parveke ja laiskan puutarhurin parveke. Vuodenaikojen vaihtelut kesähelteistä parvekkeen ruskaan ja kasvien talvehtimiseen sekä monet muut seikat tulevat kirjassa käytännössä koetuksi.

Kirjasta löytyy runsaasti ohjeita parvekkeen viihtyvyyden ja toimivuuden lisäämiseksi: kuinka rakennetaan näkösuoja kasvien tueksi, piilotetaan työkalut sohvan sisään tai valaistaan talven pimeyttä. Helposti toteutettavat sisustusideat ja selkeät nikkarointiohjeet auttavat parvekepuutarhuria luomaan omannäköisensä paikan, jossa kaikilla aisteilla on hyvä olla. Monipuolisesti kuvitettu teos kertoo myös parvekkeiden ja kasvien historiasta. Kirjan lopusta löytyy sanasto helpottamaan parvekepuutarhurin elämää.
Laji:
Puutarha
Sekalaiset
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789518510874
Julkaisija:
Kustannusosakeyhtiö Teos
Sidottu:
Muu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789518510874
Opetusmateriaali:
0

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .