Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Pyhä ja suuri pääsiäissunnuntai Kreikkalainen sävelmä

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Pyhä ja suuri pääsiäissunnuntai Kreikkalainen sävelmä

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

19,60 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-3 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Sekalaiset
  • Kirja
  • Muu
  • Finnish
Nuottijulkaisun toteuttaja Juhani Matsi kertoo teoksen synnystä:

"Käsillä oleva kreikkalainen aamupalveluksen kanoni sai nykyisen muotonsa vuonna 2009. Pyrkimyksenä on ollut vakiintuneen musiikin säilyttäminen mahdollisimman muuttumattomana.

Olen pyrkinyt noudattamaan uskollisesti Pentekostarionin mukaista uutta suomalaista kieliasua. Aivan täydellisesti sanojen ja nuottien sovittaminen ei onnistu seuraavista syistä: Sävelkudokselle, joka on vanhaa kreikkalaista, täytyy pyrkiä olemaan uskollinen. Kieli, jolle myös täytyy olla uskollinen ja joka on saanut muotonsa paljon myöhemmin, ei aina istu nuotteihin."

"Koska teos on tarkoitettu liturgiseen käyttöön eikä konserttimusiikiksi, esitysmerkkejä on hyvin vähän. Tarpeen vaatiessa kanoni voidaan toki laulaa myös kirjoitetusta sävellajista poikkeavalta korkeudelta."
Laji:
Sekalaiset
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525652949
Julkaisija:
Maahenki
Sidottu:
Muu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525652949
Opetusmateriaali:
0

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>