Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Koirakamut ja huono turkkipäivä

1 / 1

Koirakamut ja huono turkkipäivä

David Sidorov, Rachel Wenitsky

16,70

-7%

18 €
Koirakamut pelastavat juhlat! Lulun, Kingin ja Hugon päivä alkaa iloisella yllätyksellä. Laura, heidän lempi-ihmisensä koirahoitolasta, on menossa naimisiin, ja pian pidetään isot juhlat! Juhlavalmistelut eivät kuitenkaan mene aivan mallikkaasti. K
  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus, Nuorten kirjat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • David Sidorov, Rachel Wenitsky
Lue lisää
Koirakamut pelastavat juhlat!

Lulun, Kingin ja Hugon päivä alkaa iloisella yllätyksellä. Laura, heidän lempi-ihmisensä koirahoitolasta, on menossa naimisiin, ja pian pidetään isot juhlat!

Juhlavalmistelut eivät kuitenkaan mene aivan mallikkaasti. Kommelluksia ja vastoinkäymisiä riittää, eikä vähimpänä niistä ole Lulun epäonnistunut trimmaus tai Vohveli-pennun katoaminen. Kun koko juhlien onnistuminen on vaakalaudalla, koirakamujen on lyötävä viisaat karvakuononsa yhteen ja pelastettava tärkeä päivä.

David Sidorov ja Rachel Wenitsky ovat kokeneita komedian asiantuntijoita ja Los Angelesissa asuva aviopari. Heillä on oma koira nimeltä Bagel. Tor Freeman on kotoisin Lontoosta. Hän opiskeli kuvittamista Kingstonin yliopistossa ja on kirjoittanut ja kuvittanut monia lastenkirjoja.
Laji Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus Nuorten kirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789523518346
Julkaisija Into Kustannus
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523518346
Opetusmateriaali 0
Sarja Koirakamut
Koko 191
Kirjailija David Sidorov Rachel Wenitsky
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja