Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Stailamos - hyvä Olo

Kirja

Raija Marjamaa

113,50 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muoti
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Raija Marjamaa
Stailamos®sarjan Hyvän Olon kirjan sisältö ohjaa sinut lähes ilmaisin ohjein päivittäiseen hyvään oloon arkikiireiden keskellä. Näitä ohjeita olen kerännyt ja testannut läpi elämän. Mukaan mahtuu ohjeita viisaalta mummoltani ja atoopikkonaolen joutunut etsimään hoitoratkaisuja vaikeaan olotilaan jatkuvan kutinan poistamiseksi. Onneksi löysin ruususuolan ja tästä erittäin hyvästä vaaleanpunaisesta suolasta kirjassa on paljon kokemusperäistä tietoa.Joka päivä ihmisen tulisi olla onnellinen, oletko sinä? Jos kaipaat muutosta, ota tästä koppi ja lue tämä kirja. Olen aivan varma, että saatmonta tärkeää asiaa ja ohjetta itsellesi lukemalla tämä kirjan
Laji:
Muoti
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525902075
Julkaisija:
Stailamos
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525902075
Opetusmateriaali:
0
Koko:
149
Kirjailija:
Raija Marjamaa

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .