Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Stailamos - Vartalot

Kirja

Raija Marjamaa

113,50 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muoti
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Raija Marjamaa
Stailamos®-sarjan viides kirja on tarkoitettu kaikille omasta vartalonmuodosta kiinnostuneille. Kirja ohjaa sinua tutustumaansinun omiin faktoihinpohjautuviin mittaustuloksiin. Tämän tiedon pohjalta laaditut ohjeet ovat itse kullekin henkilölle kokeilemisen arvoisia, joiden avulla luot tasapainoista vaikutelmaa.Stailamos®-tekniikassa on hyödynnetty muutamia tiedemiesten todisteellisia silmää harhauttavia illuusioita. Nämä illuusiot ovat käytössä vartalokohtaisesti ja niitä hyödynnetään vartalon eri osiin oikeassa muodossa. Nämä tulevat pukeutumisessa esille kankaidenja värien valinnoissa, vaatteen leikkauksissa, tikkauksissa, printeissä ja yksityiskohdissa. Nämä kaikki valitaan jokaiselle vartalon muodolle erikseen joten tässä toteutuu pukeutumistiede parhaimmillaan sinun eduksi. Kirjassa on lisäksi paljon vaatteisiin ja pukeutumiseen liittyvää tietoa, unohtamatta vartalon ihoa, joka tulee tunnistaa, jotta onnistut sinun ihollesi oikeiden materiaalien valinnassa. Onko sinulle tuttua Müller-Lyerin tekniikka, Helmholtzin raidat, Zollner, Ouchi, Fick ja vastavärit? Jos ei, niin kirja on sinua varten.Tutustu, testaa ja onnistu, pian olet täysin itsesi paras asiantuntija ja olet aina valmiina viidessä minuutissa käyttämällä Stailamos®-metodia hyödyksi vartalosi eri osa alueilla.
Laji:
Muoti
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525902068
Julkaisija:
Stailamos
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525902068
Opetusmateriaali:
0
Koko:
197
Kirjailija:
Raija Marjamaa

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .