Palaa ylös
Rakennustöiden menekit 2020

1 / 1

Rakennustöiden menekit 2020

53,80 €
Rakennustöiden menekit -kirja on tarkoitettu yleisesti rakennustyömaan aikataulu- ja tehtäväsuunnitteluun. Sen tiedoilla myös työkaupasta sopiminen saa varman pohjan. Kirjaan on koottu Ratun työ- ja materiaalimenekit TALO 2000 -nimikkeistön mukaan ja
  • Tekniikka
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
Lue lisää
Rakennustöiden menekit -kirja on tarkoitettu yleisesti rakennustyömaan aikataulu- ja tehtäväsuunnitteluun. Sen tiedoilla myös työkaupasta sopiminen saa varman pohjan. Kirjaan on koottu Ratun työ- ja materiaalimenekit TALO 2000 -nimikkeistön mukaan jaoteltuina. Työsaavutustiedot esitetään karkeutettuina ja työlajeittain ryhmiteltyinä.

Kirjassa esitetään uudisrakentamisen ja korjausrakentamisen menekit rinnakkain työlajeittain. Kirja sisältää tavanomaisen asuntorakentamisen ja merkittävän osan liike- ja toimistorakentamisen työlajeista. Rakennustöiden menekit -kirja on tarkoitettu työnsuunnittelijoille, työmaainsinööreille ja työmaamestareille. Se soveltuu myös opetuskäyttöön.

Kirjan tiedot perustuvat Ratu-ohjekortteihin, joissa on yksityiskohtaisempaa tietoa. Kirjan avulla Ratu-kortiston tietojen käyttö työmaalla helpottuu.
Ratu-tiedon kokoamiseen osallistuu vuosittain useita kymmeniä rakennusyrityksiä ja työmaita. Kirjan taustana olevaan tietokantaan tulostuu koko ajan uutta menekkitietoa, jonka mukaisesti myös tämän kirjan tiedot on jälleen päivitetty ajan tasalle.
Laji Tekniikka
Formaatit Kirja
EAN 9789522673251
Julkaisija Rakennustieto
Sidottu Nidottu
Kieli Finnish
ISBN 9789522673251
Opetusmateriaali 0
Sarja Rakennustuotanto
Koko 162
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja