Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Puvut, Pirjo Valinen

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

66,30 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Viihde, Elokuva ja valokuvaus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
Oulun kaupunginteatterissa Pirjo Valinen on suunnitellut pukuja, lavastuksia, julisteita ja käsiohjelmia yli sataan esitykseen, joista viimeisimmät ovat Minä ja Tšehov, Nikkelikukka sekä teatteriooppera Reviisori. Muita maininnan arvoisia töitä ovat olleet mm. ennätysmäärän pukuja sisältänyt Populäärimusiikkia Vittulajänkältä vuonna 2003 sekä Oulun kaupunginteatterin kaikkien aikojen eniten esitetty esitys Mustalaisruhtinatar vuonna 1983. Oopperaesityksistä hän on tehnyt puvut teoksiin Don Giovanni, Auringon talo, Vedenneito, Italiatar Algeriassa, Viimeiset kiusaukset, Konsuli, Hoffmannin kertomukset, Gianni Schicci, Rigoletto ja Laestadiuksen saarna.

Pirjo Valinen on vieraillut mm. Stadttheater Konstanzissa Saksassa, Jyväskylän kaupunginteatterissa, Suomen Kansallisteatterissa sekä Oulun Työväen Näyttämöllä ja Meri-Oulussa. Lisäksi hän on pitänyt lukuisia taidenäyttelyitä sekä Suomessa että ulkomailla.

Pirjo Valinen on viime vuosina saavuttanut kansainvälistä mainetta paperin käytöstä pukujen valmistuksessa. Hän on esitellyt kehittämäänsä tekniikkaa mm. Kanadassa ja Israelissa sekä skenografian maailmannäyttelyssä Praha Quadriennalessa vuonna 2003. Valinen on kutsuttu myös seuraavaan, ensi kesänä järjestettävään Prahan näyttelyyn, jossa hän pitää aiheesta kurssin.

Valinen palkittiin ansiokkaasta työstään näyttämötaiteen valtionpalkinnolla vuonna 2006.

Runsaasit kuvitettu teos.
Laji:
Viihde
Elokuva ja valokuvaus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789519603995
Julkaisija:
TEATTERIMUSEO
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789519603995
Opetusmateriaali:
0

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.