Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Musiikin juhlaa Wiipuris

Reijo Pajamo

Kirja

51,80 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-9 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muu musiikki
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Reijo Pajamo
Viipuri on läpi historiansa ollut kuuluisa musiikkielämästään. Itämeren kulttuurialueen kosmopoliittisena kaupunkina se on imenyt vaikutteita idästä ja lännestä ja omaksunut vauhdikkaasti aikansa merkittäviä kulttuurivirtauksia. Viipuri on kasvattanut monia merkittäviä taitelijoita ja muusikkosukupolvia. Sotien jälkeen Viipurin musiikkielämän vaikutus on levinnyt koko Suomen laajuudelle.

Musiikin juhlaa Wiipuris on ensimmäinen kokonaisesitys Viipurin värikkäästä musiikkihistoriasta. Se vie lukijansa matkalle, jonka varrella nähdään muun muassa konserttisaleja, mittaamattoman arvokaita soitinkokoelmia, kiertäviä jodlaajia ja boheemeja taitelijasieluja. Kirja maalaa vaikuttavan kokonaiskuvan kaupungin musiikkielämän vaiheista ja esittelee merkittäviä musiikillisia vaikuttajia, taiteilijoita, kuoroja ja orkestereita.
Laji:
Muu musiikki
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526748825
Julkaisija:
Repale-kustannus
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526748825
Opetusmateriaali:
0
Koko:
416
Kirjailija:
Reijo Pajamo

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .