Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Luontopiha

Kirja

Riku Cajander

20,20 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Puutarha
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Riku Cajander
Uudistettu laitos Riku Cajanderin kysytystä puutarhakirjasta on jokaisen puutarhurin, luontoharrastajan ja eläinten ystävän toivekirja
Valitsemalla kasvit oikein omasta puutarhasta on mahdollista kehittää luontoystävällinen paikka, missä viihtyvät erilaiset kasvit, linnut, perhoset, hyödylliset hyönteiset ja muutkin eläimet.

Riku Cajanderin kiehtovassa kirjassa annetaan seikkaperäisiä ohjeita ja hyödyllisiä vinkkejä luontopuutarhan perustamiseen. Teoksessa esitellään kymmeniä, useimmiten itse puutarhan haltijaakin hyödyttäviä kasvilajeja, jotka edesauttavat eläinten viihtymistä. Esille tuodaan myös ne olosuhteet, joita eri linnut, nisäkkäät ja hyönteiset tarvitsevat, jotta ne saadaan houkuteltua pihan vierailijoiksi ja asukkaiksi.

Hoitamalla pihaa ympäristöystävällisesti voi omalta osaltaan hillitä ilmastonmuutosta ja osallistua uhanalaisten ja vähenevien eläin- ja kasvilajien suojeluun. Näistä vastuullisen puutarhanhoidon keinoista kirja antaa lukuisia esimerkkejä.
Laji:
Puutarha
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523121225
Julkaisija:
Minerva
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523121225
Opetusmateriaali:
0
Koko:
220
Kirjailija:
Riku Cajander

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .