Palaa ylös
Tajunnan taito

1 / 1

Tajunnan taito

Risto Santavuori

44
Mikä tekee maailmasta ymmärrettävän? Ihmisellä on kaksi havaitsemisen tapaa: se että tavallisesti katsoo vain sen minkä jo tietää ja sitten se toinen, että myös näkee ja kuulee, tunnistaa merkityksen. Näitä vastaa kaksi olemisen muotoa: tasopinta, j
  • Astrologia
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Risto Santavuori
Lue lisää
Mikä tekee maailmasta ymmärrettävän?

Ihmisellä on kaksi havaitsemisen tapaa: se että tavallisesti katsoo vain sen minkä jo tietää ja sitten se toinen, että myös näkee ja kuulee, tunnistaa merkityksen. Näitä vastaa kaksi olemisen muotoa: tasopinta, johon piirretään yhteistä karttaa ja sitten se tajunnan avaruudellisesti muuntuva tila, jossa tunne ja kokemus syntyvät. Hypnoosi on taitoa liikkua näiden tilojen välillä, kykyä ymmärtää itsessä olevia mahdollisuuksia, taitoa muuttaa tajunnan sisältöä. Tajunnan taito on kirja tästä merkityksen tajusta, niin sen oppimisesta kuin kiinnittämisestä ajatteluun, ihmiskäsitykseen ja kulttuuriin. Käsitteenä hypnoosi saa näin ennen kuvaamattoman laajan ja silti täsmällisen, teoreettisesti jäsennellyn ja käytännöllisen merkityksen.

Kirja on kasvatuksen, opetuksen, taiteentekemisen, terveydenhoidon, terapian, valmennuksen perusteos kohtaamisen ja vuorovaikutuksen alueella. Tajunnallisen ymmärryksen käsikirja niin itsetutkiskeluun kuin ryhmäoppimiseen.

–On kaksi rasiaa, pienempi isomman sisällä; rasioissa elämän salaisuudet, ulomman rasian avain siinä sisemmässä…
Laji Astrologia
Formaatit Kirja
EAN 9789529197828
Julkaisija Sanlai-suggestiotekniikka
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789529197828
Opetusmateriaali 0
Koko 404
Kirjailija Risto Santavuori
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja