Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Elämän pelit ja kaunis sielu kauniissa kehossa

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Elämän pelit ja kaunis sielu kauniissa kehossa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Roger Holmberg

28,60 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Astrologia
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Roger Holmberg
Nyky-yhteiskunnasta saamme tietoa, virikkeitä ja toimintamahdollisuuksia enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Konkreettinen ajankäyttö on suuri haaste, sillä kukaan ei voi eikä ehdi kaikkea, mitä haluaisi ja pitäisi tehdä.

Osallistumme moniin aktiviteetteihin eli peleihin konkretisoimatta, mitä oikeastaan olemme tekemässä ja miksi. Aikaa ja energiaa uhrataan usein aivan tarpeettomiin, vahingollisiin tai toivottomiin peleihin. Väärään peliin osallistuminen tai väärällä strategialla pelaaminen aiheuttaa tavallisesti kärsimystä ja vahingoittaa sekä kehoa että sielua.

Tavoitteenamme on kehittää kaunis sielu kauniissa kehossa ja samalla osallistua sellaiseen toimintaan, joka sopii meille itsellemme.
Laji:
Astrologia
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529285198
Julkaisija:
Visio-Apu
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529285198
Opetusmateriaali:
0
Koko:
127
Kirjailija:
Roger Holmberg

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>