Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Dianetiikka - Uusi tiede mielen terveydestä

Ron Hubbard

Kirja

15,90 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-8 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Itsensä kehittäminen
  • Kirja
  • Nidottu, pehmeäkantinen
  • Finnish
  • Ron Hubbard
Dianetiikka on pysynyt bestsellerinä yli 50 vuotta ja se sisältää löytöjä, joiden on sanottu olevan tärkeämpiä kuin pyörän tai tulen keksiminen. Dianetiikkaa on painettu yli 20 miljoonaa kappaletta ja se on aloittanut liikkeen, joka on levinnyt yli sataan maahan. Se on epäilemättä laajimmin luettu ja merkittävin koskaan kirjoitettu ihmismieltä käsittelevä kirja. Tässä kirjassa esitetään reaktiivisen mielen rakenne ja annetaan täydellinen kuvaus tästä aikaisemmin tuntemattomasta painajaisten, järjettömien pelkojen, hämmennysten ja epävarmuuden lähteestä, joka orjuuttaa ihmistä. Tämä kirja kertoo sinulle, kuinka pääset eroon reaktiivisesta mielestä ja saavutat jotakin, josta ihmiskunta on aikaisemmin pelkästään unelmoinut: clearin tilan. Tässä kirjassa esitettyjen löytöjen joukossa on: Ihmisen päämäärä. Olemassaolon dynaaminen periaate – se mikä motivoi kaikkea elävää. Neljä dynamiikkaa – kaiken elämän liikkeelle panevan voiman neljä osaaluetta. Elossa-pysymisen kaavamainen kuvaus, joka paljastaa ihmisen todellisen elossapysymismahdollisuuden ja miten sen voi saavuttaa. Reaktiivisen mielen löytäminen ja sen täydellinen rakenne. Engrammit – kipua ja kärsimystä sisältävät kokemukset – jotka sisältyvät reaktiiviseen mieleen ja jotka ajavat ihmisen toimimaan järjettömästi vastoin omia toiveitaan ja päämääriään. Prenataalisten engrammien vaiku-tus – mitä tapahtui ennen syntymääsi ja miten nuo tapahtumat vaikuttavat koko sinun myöhempään elämääsi. Täydellinen dianetiikkamenetelmä näiden vahingollisten kokemusten löytämiseen ja niiden poistamiseen, niin että ne eivät enää vai-kuta sinuun, jolloin paljastuu henkilö, jonka olet aina halunnut tuntea – todellinen sinä.
Laji:
Itsensä kehittäminen
Formaatit:
Kirja
EAN:
9788776887735
Julkaisija:
New Era publications
Sidottu:
Nidottu, pehmeäkantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9788776887735
Opetusmateriaali:
0
Koko:
677
Kirjailija:
Ron Hubbard

Katso lisää arvosteluja (-4)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .