Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Annos oivallusta

1 / 1

Annos oivallusta

Niina Nurkka, Riitta Nikkola, Sanna Paloposki

64

-12%

73 €
Uudistettu Annos oivallusta - Harjoittelemalla lääkelaskennan osaajaksi antaa hyvät perustiedot ja taidot erilaisten lääkelaskujen ymmärtämiseen ja osaamiseen sekä valmiudet toteuttaa potilaiden lääkehoitoa lääkelaskennan osalta turvallisesti ja oike
  • Lääketiede
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Niina Nurkka, Riitta Nikkola, Sanna Paloposki
Lue lisää
Uudistettu Annos oivallusta - Harjoittelemalla lääkelaskennan osaajaksi antaa hyvät perustiedot ja taidot erilaisten lääkelaskujen ymmärtämiseen ja osaamiseen sekä valmiudet toteuttaa potilaiden lääkehoitoa lääkelaskennan osalta turvallisesti ja oikein. Asiat esitetään selkeästi ja havainnollisesti erilaiset oppijat huomioiden. Kirjan lopussa on tehtävien vastaukset. Kirja sisältää lääkelaskennassa tarvittavat matematiikan peruslaskutaidot, erityyppisiä lääkehoitoon liittyviä esimerkkejä usealla eri laskutavalla, runsaasti erilaisia ja eritasoisia lääkelaskuharjoituksia harjoitteluun ja kertaukseen ja lääkelaskennan ymmärtämisen kannalta keskeiset lääkehoidon asiat.

Uudistetussa painoksessa hyödynnetään Arttu-sovellusta, jolloin opiskelijalla on käytössään runsaasti lisämateriaalia oppimisen tueksi. Artun avulla voi katsoa videoita esimerkeistä ja nähdä harjoitustehtävien vaiheittain ratkaisuja eri laskutavoilla. Lisäksi opiskelija voi testata osaamistaan jokaisen luvun lopussa olevalla Testaa osaamisesi -osiolla ja kirjan lopussa olevilla harjoituskokeilla. Artun hyödyntämisen lisäksi kirja on saanut uudistetun ulkoasun ja kuvituksen. Kirjaan on myös lisätty lääkkeellisistä kaasuista kokonaan uusi luku esimerkkeineen ja harjoitustehtävineen.
Laji Lääketiede
Formaatit Kirja
EAN 9789526358970
Julkaisija Sanoma Pro
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789526358970
Opetusmateriaali 0
Sarja Terveysala korkea-aste
Koko 272
Kirjailija Niina Nurkka Riitta Nikkola Sanna Paloposki
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja