Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Perhe ja perintö 2020

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Perhe ja perintö 2020

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

85,50 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    10-20 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Laki ja oikeus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
Perhe ja perintö 2020 -lakikokoelmaan on kerätty keskeisimmät kotimaiset ja kansainväliset perhe- ja perintöoikeudelliset säädökset. Kirja on erinomainen apuväline perhe- ja perintöoikeusjuridiikan parissa työskenteleville ja antaa kattavan kokonaiskuvan aihepiirin sääntelystä. Sisältöä rikastavat oikeustapaukset ja toimitukselliset huomautukset, jotka johdattavat lukijan soveltamiskäytännön pariin. Kirjan keskeisiä kokonaisuuksia ovat avio- ja avoliitot, rekisteröity parisuhde, vanhemmuus, perintö ja testamentti verotuskysymyksineen sekä edunvalvonta ja nimioikeus. Uutta kansallista sääntelyä edustavat muun muassa tänä vuonna voimaan tulleet äitiyslaki sekä etu- ja sukunimilaki. Kansainvälisestä sääntelystä on huomioitu muun muassa Euroopan unionin Bryssel II a -asetus, keskeisimmät Haagin kansainvälisen yksityisoikeuden konferenssin laatimat yleissopimukset sekä Pohjoismaiset avioliittoa, elatusapua sekä perintöä, testamenttia ja pesänselvitystä koskevat sopimukset. Kokoelman asiantuntijatoimittajana on toiminut asianajaja ja varatuomari Hilkka Salmenkylä.
Laji:
Laki ja oikeus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789513776640
Julkaisija:
Edita
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789513776640
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Lakikokoelmat 2020
Koko:
464

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>