Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Verosäädökset 2020

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Verosäädökset 2020

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

110,70 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    1-2 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Laki ja oikeus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
Verosäädökset 2020 -lakikokoelma on verotuksen tehokas työväline. Teos sisältää kattavasti verolainsäädännön ja muuta läheisesti verotukseen liittyvää lainsäädäntöä. Teos sisältää keskeisen voimassa olevan veroja ja verotusmenettelyä koskevan lainsäädännön aihealuettain ryhmiteltyinä.

Säädösten lisäksi teos sisältää runsaasti toimituksellisia huomautuksia kuten viittauksia muualle lainsäädäntöön, soveltamisohjeita ja tietoa vireillä olevista HE:istä sekä kattavasti verotusta koskevia oikeustapaustiivistelmiä. Vuodenvaihteessa ilmestyy runsaasti verotusta koskevia muutoksia, jotka ovat mukana teoksessa.

Teoksen lainsäädäntöosuus on jaettu selkeisiin osa-alueisiin, esimerkiksi varojen arvostaminen verotuksessa, yritystoimintaverot, kansainvälinen verotus, ennakkoperintä ja kirjanpito. Kirja sisältää myös yhtiö- ja hallintolainsäädäntöä. Jo 27. vuosikerta!
Laji:
Laki ja oikeus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789513776428
Julkaisija:
Edita
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789513776428
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Lakikokoelmat
Koko:
1133

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>