Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Throne of Glass – Tuhkan valtiatar osa 2

1 / 1

Throne of Glass – Tuhkan valtiatar osa 2

22,90 €
23 €
Sarah J. Maasin uskomattoman suositun Throne of Glass -kirjasarjan seitsemäs ja viimeinen osa täyttää fanien odotukset jännitystä ja toimintaa tarjoavalla kertomuksella. Tuhkan valtiatar -kirja nautitaan suomeksi kahdessa osassa, joista tämä on os
  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus, Nuorten kirjat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Sarah J. Maas
Lue lisää
Sarah J. Maasin uskomattoman suositun Throne of Glass -kirjasarjan seitsemäs ja viimeinen osa täyttää fanien odotukset jännitystä ja toimintaa tarjoavalla kertomuksella. Tuhkan valtiatar -kirja nautitaan suomeksi kahdessa osassa, joista tämä on osa 2.

Hänen matkansa alkoi miekasta. Hänen kohtalonsa päättyy kruunuun.

Aelin Galathynius on vapaa ja yhdistänyt voimansa lukuisien ystäviensä ja liittolaistensa kanssa. Viimeinen taistelu odottaa Terrasenin maaperällä. Se on ratkaiseva, nouseeko Aelin viimein valtaistuimelleen vai vajoaako koko maailma Erawanin hallinnossa ikiaikaiseen pimeyteen ja tuhoon. Taistelun lisäksi Aelinia uhkaa hänen kohtalonsa tulen jumalattaren perillisenä. Salamurhaajan ja kuningattaren tulisen sydämen lieskat eivät kuitenkaan ole himmentyneet hirveimpienkään koettelemusten edessä - voiko edes jumalten tahto tukahduttaa niitä?

Intohimoisesti fanitetun Throne of Glass -sarjan seitsemäs ja viimeinen osa on kaikkea sitä, mistä Aelinin matkaa kohti valtaistuinta seuranneet lukijat ovat haaveilleet: eeppinen, sydäntävihlovan jännittävä ja räjähtävän toiminnantäyteinen. Yhdysvalloissa Throne of Glass nousi päätösosan julkaisun myötä New York Timesin bestsellerlistausten kärkisarjaksi, ja kirja toi Maasille Goodreads Choice Awards -palkinnon neljättä vuotta peräjälkeen. Tuhkan valtiatar julkaistaan suomeksi kahdessa osassa.

”Sarjan arvoinen päätösosa yhdelle vuosikymmenen parhaista fantasiasarjoista” - TIME Magazine
Laji Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus Nuorten kirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789512423989
Julkaisija Gummerus
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789512423989
Opetusmateriaali 0
Sarja Throne of Glass
Koko 477
Kirjailija Sarah J. Maas
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja