Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Islam 3-4 luokkalaisille

1 / 1

Islam 3-4 luokkalaisille

Sari Medjadji

22,90
Tässä kirjassa oppilas tutustuu islamin rukoukseen. Kirjassa käydään läpi hyviä tapoja tervehtimisestä, puhumisesta, köyhien auttamisesta, opiskelusta ja luonnosta huolehtimisesta. Myös lasten oikeudet tulevat tutuksi. Kirjassa kerrotaan profeettojen
  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus, Lasten ja nuorten tietokirjat
  • Kirja
  • Nidottu, pehmeäkantinen
  • Suomi
  • Sari Medjadji
Lue lisää
Tässä kirjassa oppilas tutustuu islamin rukoukseen. Kirjassa käydään läpi hyviä tapoja tervehtimisestä, puhumisesta, köyhien auttamisesta, opiskelusta ja luonnosta huolehtimisesta. Myös lasten oikeudet tulevat tutuksi. Kirjassa kerrotaan profeettojen Yusuf, Ayub ja Yunus tarinat opetuksineen, sekä jatketaan profeetta Muhammedin (SAWS) ja muslimien elämää isra- ja miraj matkasta Badrin taisteluun.

Kirja sopii käytettäväksi 1-2 ja 4-6 luokkalaisten keltaisen sarjan kirjojen kanssa. Kappaleiden aiheet ja sivunumerot ovat yhtenevät. Tämän on tarkoitus auttaa yhdysluokkaopetusta, jossa on oppilaita monilta eri luokkatasoilta samalla islamin tunnilla. 4- luokkalaisilla on monessa koulussa kaksi viikkotuntia uskontoa, sen vuoksi 4-luokkalaisille on kirjasarjassa kaksi kirjaa.
Laji Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus Lasten ja nuorten tietokirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789528062417
Julkaisija Books on Demand
Sidottu Nidottu, pehmeäkantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789528062417
Opetusmateriaali 0
Koko 74
Kirjailija Sari Medjadji
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja