Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Reino Savukoski - Suomen tunnetuin kadonneiden etsijä

1 / 1

Reino Savukoski - Suomen tunnetuin kadonneiden etsijä

24,90 €
Yli 30 vuotta kadonneiden omaisia auttamassa. Kirja kertoo aivan erityislaatuisen ihmisen tarinan. Miehen, joka pyyteettömästi on asettanut itsensä karuun työhön auttaakseen kadonneiden ihmisten läheisiä. Kadonneen omaisten osa on piinaava. Tekikö
  • Muistelmat ja elämäkerrat, Lasten ja nuorten tietokirjat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Sari Passaro
Lue lisää
Yli 30 vuotta kadonneiden omaisia auttamassa.

Kirja kertoo aivan erityislaatuisen ihmisen tarinan. Miehen, joka pyyteettömästi on asettanut itsensä karuun työhön auttaakseen kadonneiden ihmisten läheisiä.

Kadonneen omaisten osa on piinaava. Tekikö joku rakkaalleni pahaa? Kärsikö hän, jospa hän onkin elossa? Kun Reino on löytänyt etsityn, saadaan ainakin osaan kysymyksistä vastaus.

Reino Savukoski on vesillä etsinnän itseoppinut mestari. Ura sai alkunsa, kun Reino toimi rajavartiostossa koirankouluttajana ja hänen ystävänsä katosi. Reino ei saanut asialta rauhaa ja niin syntyi etsijä.

Moni kirjassa kerrottu tapaus on päätynyt myös lehtien otsikoihin. Savukoski avaa näitä tarinoita ja kertoo niistä ennen julkaisematonta tietoa. Kun Taipalsaareen uponnutta panssarivaunua nostettiin, miksi kolme varusmiestä ensin katosi etsijöiltä? Miten jääkiekkokasseihin sullotut Elise ja Martti Heinon ruumiit löytyivät merestä Espoossa? Mitä Laatokalla tapahtui, kun hiihtosuunnistuksen maailmanmestari Olavi Svanberg hukkui?

Sari Passaro on syntyisin Kemijärveltä. Hän asuu nykyään Toscanassa, Italiassa. Passaro on journalisti, takana parikymmentä vuotta uutispäällikkökokemusta. Kadonneiden etsijä on hänen ensimmäinen elämäkertansa.
Laji Muistelmat ja elämäkerrat Lasten ja nuorten tietokirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789523754263
Julkaisija Minerva
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523754263
Opetusmateriaali 0
Koko 245
Kirjailija Sari Passaro
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja