Palaa ylös
Sielunmurskaaja

1 / 1

Sielunmurskaaja

Sebastian Fitzek

23,90 €
Sebastian Fitzek tunnetaan armottoman jännittävistä trillereistään, eikä Sielunmurskaaja tee asiassa poikkeusta. Tätä lukiessa suosittelemme pitämään valot sytytettyinä ja ovet lukossa! Toivo, että hän tuhoaa vain kehosi Sebastian Fitzekin ar
  • Dekkarit ja trillerit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Sebastian Fitzek
Lue lisää
Sebastian Fitzek tunnetaan armottoman jännittävistä trillereistään, eikä Sielunmurskaaja tee asiassa poikkeusta. Tätä lukiessa suosittelemme pitämään valot sytytettyinä ja ovet lukossa!

Toivo, että hän tuhoaa vain kehosi

Sebastian Fitzekin armoton trilleri Sielunmurskaaja vie suljettujen ovien taakse laitokseen, jonka käytävillä kulkee äärimmäisen vaarallinen psykopaatti

Sielunmurskaajaksi nimitetty rikollinen on kiduttanut kolme ihmistä täysin katatoniseen tilaan, ja ainoa vihje tekijän henkilöllisyydestä on jokaisen uhrin käteen jätetty arvoituksellinen muistilappu. Kolmannen uhrin jälkeen Sielunmurskaaja katoaa jäljettömiin, ilmeisesti sadistiseen leikkiinsä kyllästyneenä.

Samaan aikaan berliiniläisen yksityisklinikan ulkopuolelta lumihangesta löydetään mies, jonka muisti on kadonnut kokonaan. Talvinen sää kääntyy yhtäkkiä vaaralliseksi lumimyrskyksi. Muistinsa menettänyt mies viedään suojaan klinikalle, joka jää pian tyystin eristyksiin ulkomaailmasta lumimassojen vuoksi. Kun klinikan pääpsykiatri löydetään katatonisena, kryptinen muistilappu kädessään, on selvää, että Sielunmurskaaja on jälleen palannut.

Jännityksen suvereenisti hallitseva Sebastian Fitzek sulkee Sielunmurskaaja-trillerissään lukijan armoa antamatta telkien taakse kaikista vaarallisimman ihmispedon kanssa.
Laji Dekkarit ja trillerit
Formaatit Kirja
EAN 9789523766310
Julkaisija Bazar
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789523766310
Opetusmateriaali 0
Sarja Fitzek-trillerit
Koko 316
Kirjailija Sebastian Fitzek
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja