Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Level up

Kirja

Sonja Ängeslevä

60,60 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Organisaatiot
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Sonja Ängeslevä
Tietotekniikka on tuonut työelämään verkostomaisia toimintamalleja, nopeamman rytmin ja uudenlaisia työkaluja. Pelaajille ominaiset nopea päätöksenteko, konfliktien ratkaisu ja isojen asiakokonaisuuksien hahmottaminen auttavat ja helpottavat myös työntekoa nopeasti muuttuvissa ympäristöissä. Pelien aktiivinen toimijuus, elämysvetoisuus ja ongelmanratkaisu tarjoavat lähtökohdat uudenlaiselle prosessille muuttuvassa toimintaympäristössä ja kannustavat toimimaan proaktiivisesti ja vuorovaikutteisesti eri verkostoissa. Pelit tekevät työstä tehokkaampaa ja koukuttavampaa. Level up! - Pistä työrutiinit peliksi!
Laji:
Organisaatiot
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789521421358
Julkaisija:
Alma Talent
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789521421358
Opetusmateriaali:
0
Koko:
207
Kirjailija:
Sonja Ängeslevä

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.