Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Suomen mestari 1 uudistettu

1 / 1

Suomen mestari 1 uudistettu

Sanni Heinzmann, Sonja Gehring

(1 arvostelu)
58,20
Suomen mestari 1 on yksikielinen suomen kielen alkeisoppikirja aikuisille ja nuorille. Selkeä ja helppokäyttöinen kirja kehittää kielitaidon eri osa-alueita tehokkaasti. Uudistetussa laitoksessa mukana on alusta asti myös puhekieli. Aihepiirit liitty
  • Kielikurssit
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Sanni Heinzmann, Sonja Gehring
Lue lisää
Suomen mestari 1 on yksikielinen suomen kielen alkeisoppikirja aikuisille ja nuorille. Selkeä ja helppokäyttöinen kirja kehittää kielitaidon eri osa-alueita tehokkaasti. Uudistetussa laitoksessa mukana on alusta asti myös puhekieli. Aihepiirit liittyvät opiskelijan arkielämään: opiskeluun, kotiin, työhön, perheeseen, asiointiin ja vapaa-aikaan. Kirjaan on valittu keskeinen sanasto, jolla alkeisoppija pääsee nopeasti kielen käyttöön kiinni. Kielen rakenteet on kuvattu havainnollisesti ja niin, että kokonaiskuva suomen kielestä karttuu systemaattisesti. Runsaat ja monipuoliset harjoitukset ja havainnollinen kuvitus tukevat sekä kielikurssi- että itseopiskelua. Eurooppalaisessa viitekehyksessä Suomen mestari 1 sijoittuu taitotasolle A1.
Laji Kielikurssit
Formaatit Kirja
EAN 9789511334231
Julkaisija Otava
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789511334231
Opetusmateriaali 0
Sarja Suomen mestari UUD
Koko 341
Kirjailija Sanni Heinzmann Sonja Gehring
M

M. Vergnes

vuosi sitten

Quick delivery. This shop offers the best online price you can find for this book. I highly recommend this book for those with a beginner level in Finnish! The newest edition is even more complete than the previous one.

Kyllä, suosittelen tätä tuotetta.