Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Spindeln

1 / 1

Spindeln

Lars Kepler

25,30
26 €
"Kepler vet hur man skapar en bladvändare ... Historien är skickligt uppbyggd, utan minsta transportsträcka eller onödiga kurva och med smarta vändningar och stegrande spänning. Man slukar boken likt en tv-serie på Netflix" Göteborgs-Posten "en mö
  • Dekkarit ja trillerit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Ruotsi
  • Lars Kepler
Lue lisää

"Kepler vet hur man skapar en bladvändare ... Historien är skickligt uppbyggd, utan minsta transportsträcka eller onödiga kurva och med smarta vändningar och stegrande spänning. Man slukar boken likt en tv-serie på Netflix" Göteborgs-Posten

"en mördarjakt med stora känslor, högt tempo och mycket på spel" Norra Skåne

För tre år sedan fick Saga Bauer ett vykort med en hotfull text om en pistol med nio vita kulor – varav en väntar på Joona Linna. Det stod att hon var den enda som skulle kunna rädda honom. Hon visade kortet för Joona, men tiden gick och hotet bleknade som en meningslös provokation. Fram till nu.

En säck med en nästan fullständigt upplöst kropp hittas fastsurrad i ett träd i Kapellskär. På mordplatsen återfinns en mjölkvit patronhylsa. Via komplicerade gåtor börjar en bestialisk förövare ge polisen möjligheten att stoppa serien av mord.

Joona Linna och Saga Bauer kämpar sida vid sida för att lägga pusslet och rädda de utsedda offren innan det är för sent. Den våldsamma jakten blir alltmer desperat. Kanske är denna seriemördare omöjlig att stoppa, kanske sitter de redan fast i spindelnätet.

Katso lisää tuoteryhmästä Kirjat
Laji Dekkarit ja trillerit
Formaatit Kirja
EAN 9789100167110
Julkaisija Albert Bonniers Förlag
Sidottu Kovakantinen
Kieli Ruotsi
ISBN 9789100167110
Opetusmateriaali 0
Sarja Joona Linna
Kirjailija Lars Kepler
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja