Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

Stallet på kullen

1 / 1

Stallet på kullen

Reetta Niemelä

14,30

-5%

15 €
Iris ska få rida! Hennes högsta dröm ska äntligen bli verklighet. Stallet på kullen har en ponnyklubb, där medlemmarna får lära sig allt som behöver göras i ett stall och att ta hand om hästarna på bästa sätt. Iris blir bästa kompis med den lilla s
  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus, Nuorten kirjat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Ruotsi
  • Reetta Niemelä
Lue lisää

Iris ska få rida! Hennes högsta dröm ska äntligen bli verklighet. Stallet på kullen har en ponnyklubb, där medlemmarna får lära sig allt som behöver göras i ett stall och att ta hand om hästarna på bästa sätt.

Iris blir bästa kompis med den lilla söta ponnyn Stolt, och med syskonen Rina och Rick. Tillsammans med syskonen lär sig Iris att rida, men det är inte så lätt alla gånger när man står på stallplanen och är nervös och det känns som om vilda föl galopperar omkring i magen!

Boken är illustrerad med varma och humoristiska bilder och läsarna får tillsammans med Iris lära sig hur man umgås med hästar, hur man sitter på rätt sätt, vad hästar äter, vilken utrustning som finns och hur man sköter en häst.

Stallet på kullen är en varmhjärtad berättelse och samtidigt en handbok för små hästvänner och ryttare.

Författaren Reeta Niemelä har fått Kaarina Helakisa-priset och illustratören Salla Savolainen Rudolf Koivu-priset. Båda älskar hästar och ridning.

Laji Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus Nuorten kirjat
Formaatit Kirja
EAN 9789163873102
Julkaisija Bonnier Carlsen
Sidottu Kovakantinen
Kieli Ruotsi
ISBN 9789163873102
Opetusmateriaali 0
Koko 37
Kirjailija Reetta Niemelä
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja