Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Inside the Rolling Stones

Kirja

Steve Appleford

18,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muu musiikki
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Steve Appleford
Rolling Stones -odysseia on kuin rockin historian selkäranka. Lähes 50 vuotta yhtyeen moottorina on toiminut tehokas lauluntekijäpari Mick Jagger ja Keith Richards. Vuosina 1965-1969 peräti 11 heidän kappaleistaan oli hittejä Isossa-Britanniassa - niistä kuusi nousi listaykköseksi.

Jagger ja Richards jatkoivat biisitehtailua läpi 1970-luvun vauhdilla, jota useimmat tämän päivän nuoret bändit eivät osaa edes kuvitella. Vaikka Rolling Stonesista on kirjoitettu lukemattomia kirjoja ja artikkeleita, yksikään niistä ei ole systemaattisesti analysoinut yhtyeen musiikkia ja kertonut tarinoista laulujen takana.

Kirja sisältää selostuksen kaikista Jagger-Richardsparin kirjoittamista, äänittämistä ja julkaisemista kappaleista ja on olennainen opas legendaarisen yhtyeen yli 40-vuotiseen taipaleeseen.

Kirja paljastaa kiehtovat tarinat yhtyeen kaikkien suurimpien kappaleiden takana: Kuka Angie oli? Mistä kappaleessa "Sympathy for the Devil" on oikeasti kyse? Mitä yöllä todella tapahtui kappaleessa "Under Cover of the Night"? Kaikki nämä - ja monet muut - kysymykset saavat vastauksen tässä teoksessa.
Laji:
Muu musiikki
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789522202888
Julkaisija:
readme.fi
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789522202888
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Tarinat laulujen takana
Koko:
191
Kirjailija:
Steve Appleford

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .