Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Lasten ja nuorten hyvä harjoittelu

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

73,90 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Kunto ja terveys, Ulkoilu
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
Kyseessä on laaja-alainen urheiluvalmennuksen oppikirja, jossa asioita on tarkasteltu erityisesti lasten ja nuorten valmennuksen näkökulmasta. Käsiteltyihin teemoihin on myös haettu esimerkkejä ja tarinoita erillisiksi teema-artikkeleiksi, jotka tuovat aiheisiin erilaisia näkökulmia ja teorian lähemmäs käytäntöä - valmennuksen arkea.

Laajempana viitekehyksenä kirjassa käytetään suomalaisen valmennusosaamisen mallia. Myös urheilijan ja valmentajan polut määrittelevät kirjaan valittuja sisältöjä.

Vaikka kirjassa tuodaan valmennus ja valmentajan toiminta laajasti esiin, niin kirjan nimessä haluttiin siltikin asettaa toiminnan kaikkein keskeisin henkilö eli urheilija keskiöön. Sen vuoksi kirjan nimeksi valittiin Lasten ja nuorten hyvä harjoittelu, joka on hyvän lasten ja nuorten valmennuksen tavoite.

Käsiteltäessä lasten valmennusta kirjassa painotetaan liikunnallista monipuolisuutta pohjana urheiluinnostuksen syttymiselle, oman lajin löytämiselle ja myöhempien vuosien kilpaurheiluvalmiuksien kehittämiseksi. Nuorten valmennusta käsiteltäessä huomioidaan valintavaiheen monenlaiset myllerrykset ja tavoitteellisen harjoittelun vaatimukset huippu-urheilun näkökulmasta.

Kaikkia kirjan teemoja lähestytään niin valmentajan ja valmentamisen näkökulmasta kuin myös valmennattavien iän ja kehityksen tuomien erityispiirteiden kautta.
Laji:
Kunto ja terveys
Ulkoilu
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789519147727
Julkaisija:
VK-Kustannus
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789519147727
Opetusmateriaali:
0
Koko:
375

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.