Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Nälkäpeli 1-3 (uusi laitos)

Suzanne Collins

Kirja

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

-14%
7,90 €
Suositeltu hinta: 9,20 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-9 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Suzanne Collins
Alkuperäinen Nälkäpeli-trilogia yksissä kansissa

Tältäkö näyttää tulevaisuuden maailma? Suzanne Collinsin supersuosittu trilogia Katniss Everdeenistä on kaikkien aikojen dystopiasarja.

Luonnonkatastrofin raunioista syntyy Panemin valtakunta. Sen kapinoivat kansalaiset häviävät taistelun hallitusta vastaan. Rangaistukseksi kehitetään vuotuinen tapahtuma, Nälkäpeli, jonka voittaa viimeinen hengissä selviytyjä. Nälkäpeli 1-3 sisältää Suzanne Collinsin teokset Nälkäpeli, Vihan liekit ja Matkijanärhi, jotka kertovat 16-vuotiaan Katniss Everdeenin sankarillisesta taistelusta julmien Nälkäpelien pyörteissä, joilla on arvaamattomat seuraukset koko Panemin kohtalolle.

"Täynnä jännitystä, joka ei päästä hetkeksikään otteestaan." Stephen King

Yhdysvaltalaisen Suzanne Collinsin (s. 1962) Nälkäpeli-trilogia on yksi suosituimmista nuortenkirjasarjoista. Kirjat on julkaistu 54 kielellä, niitä on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta ja niistä on tehty elokuvasarja, jossa pääosaa esitti Jennifer Lawrence. Collinsin kauan odotettu neljäs Nälkäpeli-romaani Balladi laululinnuista ja käärmeistä ilmestyy toukokuussa 2020.
Laji:
Lasten ja nuorten kaunokirjallisuus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789510453209
Julkaisija:
WSOY
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789510453209
Opetusmateriaali:
0
Sarja:
Nälkäpeli
Koko:
1053
Kirjailija:
Suzanne Collins

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .