Palaa ylös
Ilmetty

1 / 1

Ilmetty

Tana French

23,70 €
“French on juonenrakentamisen mestari.” - The Washington Post Älykkään ja tunnelmallisen Dublinin murhat -sarjan toisessa osassa kuollut kaksoisolento kääntää rikostutkijan maailman ympäri. Cassie Maddox on jättänyt työt murharyhmässä ja siirtynyt
  • Dekkarit ja trillerit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Tana French
Lue lisää
“French on juonenrakentamisen mestari.”

- The Washington Post

Älykkään ja tunnelmallisen Dublinin murhat -sarjan toisessa osassa kuollut kaksoisolento kääntää rikostutkijan maailman ympäri.

Cassie Maddox on jättänyt työt murharyhmässä ja siirtynyt perheväkivaltayksikköön. Sitten puhelin soi ja hänet kutsutaan murhapaikalle. Edessä on järkytys: uhri on kuin ilmetty Cassie. Nimikin on sama, jota Cassie käytti vuosia sitten peitetehtävässä. Ei johtolankoja, ei epäiltyä. Kun murharyhmä tarvitsee kipeästi apua, Cassieta kutsuu uusi peitetehtävä: hänen on tekeydyttävä uhriksi ja houkuteltava murhaaja esiin.

Amerikkalais-irlantilainen Tana French (s. 1973) on kirjoittanut kahdeksan romaania, joille on myönnetty lukuisia palkintoja. French kouluttautui alun perin näyttelijäksi, mutta ryhtyi kolmekymppisenä kirjoittamaan kokopäiväisesti romaaneja. Nyt hänen kirjojaan on myyty maailmalla yli seitsemän miljoonaa kappaletta. Ilmetty on jatkoa kirjalle Pimennossa (WSOY 2021). Romaanien pohjalta on tehty myös suosittu tv-sarja Dublin Murders - Tappaja Dublinissa.
Laji Dekkarit ja trillerit
Formaatit Kirja
EAN 9789510471791
Julkaisija WSOY
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789510471791
Opetusmateriaali 0
Sarja Dublinin murhat
Koko 574
Kirjailija Tana French
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja