Palaa ylös
Silmät ilman kasvoja

1 / 1

Silmät ilman kasvoja

Tapani Kilpeläinen

37,10
Epäonnistuneen tieteellisen kokeen vuoksi tietokirja muuttuu hiuksianostattavalla tavalla kärpäseksi. Emme suosittele teosta heikkohermoisille. Ensimmäinen suomenkielinen kauhun filosofian esitys Silmät ilman kasvoja: kauhu filosofiana sisältää luku
  • Filosofia ja aatehistoria
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Tapani Kilpeläinen
Lue lisää
Epäonnistuneen tieteellisen kokeen vuoksi tietokirja muuttuu hiuksianostattavalla tavalla kärpäseksi. Emme suosittele teosta heikkohermoisille.

Ensimmäinen suomenkielinen kauhun filosofian esitys Silmät ilman kasvoja: kauhu filosofiana sisältää lukuisia sekä mauttomia että raakoja kohtia. Julkaisija ei ole kirjan haitallisuutta arvioidessaan ottanut huomioon, millaisessa yhteydessä ja miten ajatukset kirjassa kuvataan.

Sisällöltään sairaalloinen kirja turruttaa siveellistä arvostelukykyä ja vaikutuksille alttiiden henkilöiden sielullinen tasapaino voi vakavasti häiriytyä. Karmeasti esitetyt ajatuskulut voivat panna herkän lapsen mielikuvituksen liian kiihkeästi liikkeelle moneksi päiväksi ja ehkä vielä enemmän yöksi.

Silmät ilman kasvoja ylittää siveyden ja hyvien tapojen rajat toistuvasti ja laajenevasti, ja aiheen kaameuden valossa sen ilmaisutapa on liian jyrkkä. Kokonaisvaikutukseltaan kirja syö filosofien nauttimaa luottamusta.
Laji Filosofia ja aatehistoria
Formaatit Kirja
EAN 9789525503876
Julkaisija Eurooppalaisen filosofian seura
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789525503876
Opetusmateriaali 0
Sarja Niin & näin -kirjat
Koko 201
Kirjailija Tapani Kilpeläinen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja