Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

Parantava lähde

1 / 1

Parantava lähde

Tenzin Wangyal Rinpoche

26,60
27 €
”Palauta mieleesi sellainen hetki elämässä, jolloin tunsit olevasi kokonainen, tyytyväinen, täysin elossa ja kotona omassa itsessäsi. Kuvittele, että sinun on mahdollista tuntea näin melkein koko ajan eikä vain silloin tällöin.” Tiibetiläinen lama j
  • Buddhalaisuus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Suomi
  • Tenzin Wangyal Rinpoche
Lue lisää
”Palauta mieleesi sellainen hetki elämässä, jolloin tunsit olevasi kokonainen, tyytyväinen, täysin elossa ja kotona omassa itsessäsi. Kuvittele, että sinun on mahdollista tuntea näin melkein koko ajan eikä vain silloin tällöin.”

Tiibetiläinen lama ja bön-perinteen opettaja Tenzin Wangyal Rinpoche opettaa kirjassa ikivanhaan viisauteen perustuvan meditaatioharjoituksen, joka voi auttaa sinua palauttamaan elävän yhteyden luontoon, ihmisiin, omaan elämääsi ja todelliseen olemukseesi. Kirja sisältää latauskoodin äänikirjaan, jossa Tenzin Wangyal ohjaa sisäisen turvautumisen meditaatioharjoituksen englanniksi. Kirjan opetustekstin on suomentanut Tuula Saarikoski.

Tenzin Wangyal Rinpoche on arvostettu hengellinen johtaja ja yli aikojen opettajalta oppilaalle siirtyneiden harjoitusmenetelmien haltija. Hän on laajalti Euroopassa ja Amerikoissa pidetty opettaja, jolla on kyky tuoda tiibetiläiset opetukset selkeinä ja tavoitettavina länsimaalaisten elämään.
Laji Buddhalaisuus
Formaatit Kirja
EAN 9789526853390
Julkaisija Kulttuuriosuuskunta Partuuna
Sidottu Nidottu
Kieli Suomi
ISBN 9789526853390
Opetusmateriaali 0
Koko 130
Kirjailija Tenzin Wangyal Rinpoche
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja