Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

110 kertomusta suomenhevosesta

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

110 kertomusta suomenhevosesta

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

22,60 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    6-14 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Eläinurheilu
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
1920- ja 1930-luvulla suomenhevonen eli murrosaikaa, jossa nuorelle rodulle etsittiin suuntaviivoja tulevaisuutta ajatellen. Kansakunnalla oli palava tarve ns. peltohevoselle, joka olisi apuna talon töissä kaikkina vuodenaikoina. Toisaalta palo raviurheilun kehittämiseen oli suurta ja samalla kaavailtiin suomenhevosesta myös ratsua erityisesti armeijan käyttöön. Hevonen oli edelleen myös tärkeä kuljetusväline niin henkilökuljetuksissa kuin teollisuudenkin käytössä.

Kantakirja jaettiinkin kahteen osaan: raskaammat työhevoset sekä kevytmuotoiset hevoset. Lehtien sivuilla käytiin keskustelua siitä, millaisia hevosia tarvitsemme ja millaiseen käyttöön - ja miten hevosiamme tulisi arvioida esimerkiksi näyttelyissä.

Tämä kirja jatkaa "110 kertomusta suomenhevosesta"-kirjan jalanjäljillä siirtyen askeleen lähemmäksi nykypäivää. Kirja luo aikalaistekstien kautta mielikuvan siitä, miten suomenhevonen ja suomenhevosjalostus koettiin maailmansotien välisessä Suomessa.
Laji:
Eläinurheilu
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529412983
Julkaisija:
Equito
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529412983
Opetusmateriaali:
0
Koko:
271

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.