Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Jäämerelle saakka

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Thomas Brunnsteiner

24,70 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Viihde, Maantiede ja matkaopppaat
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Thomas Brunnsteiner
Lapissa asuva itävaltalainen kirjailija Thomas Brunnsteiner kuvaa kahdessatoista matkakertomuksessaan ihmisiä, jotka edustavat katoavaa elämäntapaa Euroopan reuna-alueilla: Pohjois-Lapissa, Pohjois-Norjassa, Venäjällä.

Kirjailija kutsuu retkijään "matkoiksi ihmisten luo". Hän kumartuu kuulemaan näkymättömien, pienten ihmisten ääntä vilpittömästi ja kunnioittavasti. Siten hän tavoittaa merkillisiä mielen maisemia ja erikoislaatuisia elämäkertoja. Hän valaisee uudesta näkökulmasta eurooppalaisten kansojen ja yksilöiden kohtaloita sodan ja selviytymistaistelun keskellä - tai arjen kamppailussa kuolevissa kylissä ja maailman muuttumisen kipeissä repeämäkohdissa.
Laji:
Viihde
Maantiede ja matkaopppaat
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789525516067
Julkaisija:
Absurdia
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789525516067
Opetusmateriaali:
0
Koko:
178
Kirjailija:
Thomas Brunnsteiner

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.