Palaa ylös
Dagens deals

Kampanjaan

VKT ja Valmet -kiväärit

1 / 1

VKT ja Valmet -kiväärit

Timo Hyytinen

62,60
Valtion kivääritehdas perustettiin valmistamaan pikakivääreitä ja muita konetuliaseita Suomen armeijalle, mutta valmistusohjelmaan kuuluivat alusta lähtien myös tarkkuuskiväärit. Näillä aseilla saavutettiin maailmanmainetta ja lukuisia ennätystuloksi
  • Muut urheilulajit
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Suomi
  • Timo Hyytinen
Lue lisää
Valtion kivääritehdas perustettiin valmistamaan pikakivääreitä ja muita konetuliaseita Suomen armeijalle, mutta valmistusohjelmaan kuuluivat alusta lähtien myös tarkkuuskiväärit. Näillä aseilla saavutettiin maailmanmainetta ja lukuisia ennätystuloksia, maailmanmestaruuksia ja voitettiin kaksikin kertaa maailman tavoitelluin ampumapalkinto Argentiina –pokaali. VKT:n pienoiskiväärillä ammuttiin ylittämätön maailmanennätys 400/400 eli kaikki kympissä.

Tuolloin kehitettiin myös maailman paras kiväärin laukaisulaite, joka oli edellytyksenä huipputulosten saavuttamiselle.

VKT - Valmet oli tarkkuus- ja metsästysaseissa arvokas brändi, tuotemerkki, joka tunnettiin ympäri maailman. VKT – Valmet - aseita myytiin vuosikymmenien aikana lukuisiin eri maihin ja kaikkiin maanosiin.

Tähän kirjaan on koottu tiedot Jyväskylän Tourulan tehtaalla kehitetyistä yli viidestäkymmenestä kiväärikaliberin tarkkuus- ja metsästysaseesta vuosilta 1931 – 1988.
Laji Muut urheilulajit
Formaatit Kirja
EAN 9789525687354
Julkaisija Arma Fennica
Sidottu Kovakantinen
Kieli Suomi
ISBN 9789525687354
Opetusmateriaali 0
Koko 127
Kirjailija Timo Hyytinen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja