Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Vanhoissa metsissä

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Timo Kovanen

30,40 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Luonnontiede
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Timo Kovanen
Vanhat metsät ja purot ovat luontokuvista tärkeimpiä kirjan tekijälle. Yhtenä kokonaisuutena ovat naavat, jotka kertovat alueen puhtaasta luonnosta. Kaskeamisesta tai salamaniskusta alkunsa saaneet metsäpalot näkyvät paikoin edelleen alueen puustossa.

Timo Kovanen on valokuvannut Jonkerinsalon luontoa ja sen ympärillä olevaa Natura-aluetta, sen historiallisia kohteita sekä selvittänyt alueen menneisyyttä mm. haastatteluilla. Valokuvia julkaisussa on mm. kaskeamisen ja savotoiden aikaisista jäljistä, sekä modernin metsätalouden vaikutuksista alueen maisemaan.

Jonkerinsalon luonnonsuojelualue ja sen ympärillä oleva Natura-alue ovat merkittävä soiden ja vanhojen metsien alue Kuhmon ja Nurmeksen alueella. Sieltä löytyy myös paljon muuta mielenkiintoista, kuten jälkiä paikallishistoriasta ja ihmisten elinkeinoista yli sadan vuoden takaa. Vaikka alue on ollut kautta aikojen erämaiden, sen alueelta on kuitenkin vaihteleva määrä ihmisiä saanut elinkeinonsa. Myös sota jätti jälkensä alueelle ja niitä on vielä jonkin verran nähtävissä.
Laji:
Luonnontiede
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789529409402
Julkaisija:
Timo Kovanen
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789529409402
Opetusmateriaali:
0
Koko:
160
Kirjailija:
Timo Kovanen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.