Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Top 1000

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Timo Pennanen

27,20 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 5 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Musiikkityylit
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Timo Pennanen
60 vuotta hittejä yksissä kansissa

Vuoden 1960 alussa Suomeen saatiin ensimmäiset säännöllisesti kuukausittain julkaistavat levymyyntilistat, Nuo single- ja ep-tilastot ovat myöhemmin saaneet seurakseen tai jatkokseen albumi-, jukebox-, radio-, lataus- ja striimauslistat, joita ovat usein koonneet kilpailevat tahot rinnakkain. Timo Pennanen on kerännyt ja pisteyttänyt nuo kaikki ja saanut kokoon yli 13 000 kappaleen tietokannan.

Nyt kuuden täyden listavuosikymmenen kunniaksi niistä on koottu Top 1000, kirja joka esittelee tuhat menestyneintä hittiä Suomen listoilta vuosina 1960-2019. Se on täynnä tuttuja klassikoita, mutta myös unohtuneita yllätyksiä - aika ei ole kohdellut kaikkia hittejä yhtä ystävällisesti. Aikajärjestyksessä etenevä kirja sisältää paljon ajankuvaa välittäviä levynkansia sekä grafiikkaa kappaleiden taustoista ja ominaisuuksista. Nettipalveluiden ansiosta biisit on helppo klikata soimaan lukemisen taustalle.

Top 1000:n paremmuusjärjestystä ei ole julkaistu missään ennen tätä kirjaa.

——————

Timo Pennanen on graafinen suunnittelija, muun muassa Demi-lehden ensimmäinen ja Tietokone-lehden viimeinen ulkoasuvastaava. Hän kokosi Rumba-lehden listapalstaa ja 50 hittiä -listaa vuosina 1992-2007. Sen jälkeen hän on kirjoittanut Listablogia ja julkaissut kokoamiaan arkistoja netissä. Hänen ensimmäinen kirjansa Sisältää hitin ilmestyi vuonna 2006.
Laji:
Musiikkityylit
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523042780
Julkaisija:
Avain
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523042780
Opetusmateriaali:
0
Koko:
290
Kirjailija:
Timo Pennanen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.