Palaa ylös
Kudo kaunista kotiin

1 / 1

Kudo kaunista kotiin

Bengt Arne Ignell, Tina Ignell

40,90 €
Kangaspuilla voi kutoa paitsi kauniita mattoja, myös muita kestäviä ja arvokkaita kodintekstiilejä: pöytäliinoja, verhoja, pyyhkeitä, ryijyjä - tai vaikkapa riippumaton. Tässä kirjassa on 45 ohjetta ihastuttaviin sisustus- ja käyttötekstiileihin. Kau
  • Muu käsityö
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Bengt Arne Ignell, Tina Ignell
Lue lisää
Kangaspuilla voi kutoa paitsi kauniita mattoja, myös muita kestäviä ja arvokkaita kodintekstiilejä: pöytäliinoja, verhoja, pyyhkeitä, ryijyjä - tai vaikkapa riippumaton. Tässä kirjassa on 45 ohjetta ihastuttaviin sisustus- ja käyttötekstiileihin. Kauniissa kuoseissa on runsaasti valinnanvaraa raidoista ja ruuduista ruusuihin. Mukana on perinteisiä malleja mutta myös moderneja tekstiilejä kuten paneeliverhoja.

Uudet kankaankudonnan harrastajat hyötyvät tarkoista ohjeista, joiden avulla vasta-1alkajankin on hyvä työskennellä. Pitempään kudontaa harrastaneet löytävät kirjasta sopivia ohjeita, joissa voivat päästää luovuutensa irti.

Kirjan lopussa on hakemisto, jossa kudonnaiset on ryhmitelty niisivarsien ja polkusten lukumäärän perusteella. Lisäksi annetaan vinkkejä, kuinka käsinkudotut tekstiilit pysyvät kauniina - ja jopa kaunistuvat ajan myötä.
Laji Muu käsityö
Formaatit Kirja
EAN 9789518828702
Julkaisija KUSTANNUS-MÄKELÄ
Sidottu Kovakantinen
Kieli Finnish
ISBN 9789518828702
Opetusmateriaali 0
Koko 128
Kirjailija Bengt Arne Ignell Tina Ignell
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja