Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Omaisuuden vakuuttaminen

Kirja

Pasi Puntari, Petri Peilimö, Tuula Pellikka

-21%
77,90 €
Suositeltu hinta: 98,40 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 4 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Rahoitus ja laskentatoimi
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Pasi Puntari, Petri Peilimö, Tuula Pellikka
Tämä kirja antaa kokonaiskuvan omaisuuden vakuuttamisesta. Kirjassa käsitellään perusteellisesti vakuutuksen elinkaaren vaiheet ja omaisuusvahinkojen keskeiset tunnusmerkistöt.

Yleisten periaatteiden ja käytäntöjen lisäksi kirjassa esitellään vahinkovakuutusyhtiöiden tuotevalikoimissa olevia ”yleistuotteita”.

Uuden painoksen kirjoittamisen taustalla ovat olleet erityisesti vakuutusten tarjoamiseen (IDD) ja tietosuojaan (GDPR) liittyvä uusi sääntely sekä jakamistalouden ja mobiili- sekä kumppanuuspalvelujen yhä laajenevan käytön vaikutukset vahinkovakuuttamiseen.

Kirja sisältää runsaasti lautakunta- ja tuomioistuinratkaisuja sekä muita käytännön esimerkkejä. Omaisuusvakuuttamisen alalla tapahtuu jatkuvasti muutoksia. Esimerkiksi jakamistaloudessa omaisuuden erilaiset käyttötilanteet muuttavat liiketoimintamalleja ja tuovat muuttuvien riskien myötä haasteita myös vakuutustoimialalle.

Vakuutusyhtiöiden tuotteet eriytyvät yhä toisistaan ja niiden vertailtavuus on vähentynyt. Kirjassa esitetyt yleisperiaatteet ja käytännöt antavat lukijalle niitä punaisia lankoja, joita seuraamalla voi löytää ratkaisun käytännön ongelmaansa. Tämä omaisuusvakuuttamisen perusteos on tarkoitettu oppikirjaksi vakuutusalan ammatilliseen koulutukseen ja ammattikorkeakoulujen sekä yliopistojen käyttöön.

Käsikirjana teos palvelee erinomaisesti niin omaisuusvakuuttamisen asiantuntijoita kuin muita alan ammattilaisia. Hakuteoksena se hyödyttää jokaista, joka tarvitsee tietoa omaisuusvakuuttamisesta.
Laji:
Rahoitus ja laskentatoimi
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789527285206
Julkaisija:
Finanssi- ja vakuutuskustannus Finva
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789527285206
Opetusmateriaali:
0
Koko:
494
Kirjailija:
Pasi Puntari
Petri Peilimö
Tuula Pellikka

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.