Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Uskontotieteen ilmiöitä ja näkökulmia

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Uskontotieteen ilmiöitä ja näkökulmia

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

29,40 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    4-11 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris
  • Uskonto
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
Uskonto on merkittävä tekijä yhteiskunnassa, ihmisyhteisöissä ja yksilöiden elämässä. Uskontotieteen ilmiöitä ja näkökulmia tarjoaa viimeisintä tutkimustietoa uskonnoista sekä esittelee uskontotieteen ajankohtaisia tutkimuskohteita ja tutkimustapoja. Teos keskittyy erityisesti arjen elettyyn uskonnollisuuteen ja uskontojen ylirajaisuuteen.

Arjen eletty uskonnollisuus näkyy esimerkiksi siinä, miten populaarikulttuurin tuotteita hyödynnetään uskonnollisuuden rakennusaineksina. Ylirajaisuuden tutkimus taas hahmottaa sitä, miten erilaiset uskonnolliset liikehdinnät ja vaikutteet siirtyvät yhteiskunnasta ja kulttuurista toiseen.

Teoksessa tarkastellaan myös ateismia ja uskonnottomuutta, jotka etenkin länsimaissa yleistyvät nopeasti. Lisäksi pohditaan esimerkiksi uskontojen roolia rauhanrakentamisessa sekä niiden suhdetta nationalismiin.

Uskontotieteen ilmiöitä ja näkökulmia -teosta voidaan hyödyntää yliopistoissa sekä uskonnon ja elämänkatsomustiedon opetuksessa lukiossa. Se on myös kiinnostavaa luettavaa kenelle tahansa uskonnoista ja kulttuureista kiinnostuneille.
Laji:
Uskonto
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523450639
Julkaisija:
Gaudeamus
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523450639
Opetusmateriaali:
0
Koko:
328

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.