Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Keisarien kaupungissa

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Tuulikki Vilhunen

11,30 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Maantiede ja matkaopppaat, Muu maantiede
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
  • Tuulikki Vilhunen
Pietari suuri alkoi rakentaa Pietarin kaupunkia aikoinaan pääasiassa suomalaisten asuttamalle Inkerinmaalle. Keisarien kaupunki ja suomalaisten historia elävät ja kohtaavat Pietarin modernisoituneessa nykyajassa yllättävillä tavoilla ja tasoilla. Samoin ihmiset ja elämä. Kristallikruunut loistavat samalla kun monenlaiset ihmiskohtalot tulevat näkyviksi kuin Dostojevskin romaaneissa.

Inkerin evankelis-luterilainen kirkko syntyi uudelleen ortodoksikirkon 1000-vuotisjuhlan ja Neuvostoliiton romahduksen myötä. Alkuaan suomalaisten kirkko on muuttunut venäjänkieliseksi kirkoksi, johon monien eri kansojen jäsenet voivat kokoontua. Suomalaiset työntekijät ovat palvelleet sitä sen uuden heräämisen alusta saakka.

Keisarien kaupungissa -kirja sisältää yhden työntekijän merkintöjä siitä mitä on tullut vastaan niin työssä kuin elämässä. Kodittomien lasten kohtalot, suuret ja pienet tapahtumat ja työmatkat avaavat näkökulmia Inkerin kirkon elämään. Tekijää on kiehtonut työn ohessa erityisesti näkeminen; kaupungin kauneus, taide ja kulttuuritarjonta.
Laji:
Maantiede ja matkaopppaat
Muu maantiede
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789516244221
Julkaisija:
Suomen Lähetysseura
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789516244221
Opetusmateriaali:
0
Koko:
230
Kirjailija:
Tuulikki Vilhunen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.