Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Verolait 1/2021

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

106,70 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 6 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Laki ja oikeus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
Veroja ja verotusmenettelyä koskeva lainsäädäntö ajantasaisena. Lisäksi mm. kirjanpitoa, verojen kantoa sekä tullia koskevia säädöksiä.

Säädöstekstit sisältävät runsaasti viitteitä muualle lainsäädäntöön, ja oikeustapausten ratkaisutekstit on sijoitettu asiaa koskevan lainkohdan alle. Tuloverotusta koskevien lakien aineelliset säännökset ovat mukana yleensä viideltä verovuodelta.

Vuodenvaihteessa ilmestyy runsaasti verotusta koskevia muutoksia, jotka ovat mukana teoksessa. Lisäksi mukana mm. vuoden 2021 alusta voimaan tulleet valmisteverotusmenettelyn ja autoverotusmenettelyn uudistukset. Myös arvonlisäverolakia on muutettu mm. arvonlisäveron alajaran osalta. Muutoksia on tullut myös mm. työsuhde-etujen verotukseen, polttoaineveroihin, alkoholi- ja tupakkaveroon ja teollisuuden sähköveroon. Lisäksi henkilöstöantien verotusta on muutettu ja on säädetty tutkimus- ja kehittämistoiminnan lisävähennyksistä verovuosina 2021-2025.

Välttämätön työväline jokaiselle verotuksen kanssa tekemisissä olevalle.
Laji:
Laki ja oikeus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789521443466
Julkaisija:
Alma Talent
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789521443466
Opetusmateriaali:
0
Koko:
736

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.