Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Suomalaisen harmonikan historia

Kirja

56,70 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    5-7 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

  • Muu musiikki
  • Kirja
  • Kovakantinen
  • Finnish
Suomalaisen harmonikan historia on ilmestynyt. Sen ovat toimittaneet Vesa Kurkela, Taideyliopiston Sibelius-Akatemian professori, ja Marko Tikka, historiantutkija ja Tampereen yliopiston dosentti.

Suomalaisen harmonikan historia on aiheensa ensimmäinen kokonaisesitys. Teoksessa on 400 sivua ja yli sata valokuvaa, joista suurin osa on aikaisemmin julkaisemattomia.

Suomalaisilla on ollut erityinen suhde harmonikkaan jo yli sadanviidenkymmenen vuoden ajan. Harmonikka on sekä rakastettu että vihattu soitin. Harmonikalla on paitsi käyty sotaa ja vastustettu auktoriteetteja, myös sävelletty ja soitettu ensi kertaa levylle keskeinen populaarimusiikkimme sävelaarteisto.

Suomalaisen harmonikan historia kuvaa harmonikan varhaisvaiheet, tuo esiin merkittävimmät soittajat ja esittelee harmonikalla meillä soitetun musiikin. Suomalaisen harmonikan historia tarjoaa ensimmäisen kattavan kuvan harmonikan rakentajista ja harmonikkateollisuudesta Suomessa ja kokoaa myös ensi kertaa yhteen harmonikan akateemisen historian, soitonopetuksen ja klassisen harmonikan vaiheet Suomessa. Kirjan kirjoittajat ovat Mika Huusari, Vesa Kurkela, Helka Kymäläinen, Markku Lepistö, Viljo Mannerjoki, Rauno Nieminen, Matti Rantanen, Toivo Tamminen, Marko Tikka ja Mikko Vanhasalo.

Suomalaisen harmonikan historia on tärkeä teos paitsi harmonikasta, myös laajemmin suomalaisen populaarimusiikin ja kansankulttuurin historiasta kiinnostuneille.
Laji:
Muu musiikki
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789526826004
Julkaisija:
SUOMEN HARMONIKKAINSTITUUTTI
Sidottu:
Kovakantinen
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789526826004
Opetusmateriaali:
0
Koko:
399

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .