Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Noidankivi

(0)
Kirjoita arvostelu

Kirja

Vesa Salminen

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €

15,20 €
Toimitus alkaen 1,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    11 - 22 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Sisältyy kampanjaan:

Kirjat - Postikuluitta yli 29,90 €
  • Dekkarit ja trillerit, Kaunokirjallisuus
  • Kirja
  • Nidottu
  • Finnish
  • Vesa Salminen
Ei arvannut entinen äidinkielen lehtori Reino Susi, mitä edestään löytää ajellessaan vastavihityn vaimonsa kanssa loppukesän värinässä kohti pohjoista Keski-Suomea. Vaimo, Bette, oli oikeastaan se, joka halusi myös itse nähdä miehensä pitkäaikaisen työympäristön. Niin paljon tämä siitä oli hänelle kertonut. Parin viikon häämatkan ja loman jatkeeksi se sopi hyvin.

Keväällä silloin vielä tulevan komisariovaimon kanssa selvitetty murharypäs oli herätellyt vähitellen Suden omakohtaisia muistoja yli kymmenen vuoden takaisesta murheellisesta tapahtumasarjasta, johon osaratkaisu oli aikanaan löydetty, mutta koko totuus oli ilmeisesti edelleen avoin. Lehtori Susi oli kuitenkin aikanaan tyytynyt ratkaisuun, mutta nyt tuore puoliso oli saanut miehensä ajatukset käännettyä vanhan jutun suuntaan. Naiset ovat ovelia, etenkin poliisit. Ja kun Bette Sjölund-Sutta vielä vaivasi uteliaisuus miehensä ja juttua tutkineen, ilmeisesti kauniin naispoliisin välisestä työjärjestyksestä, matkan motiivi oli selvä. Tosin ei ehkä Reinon unelma.

Pienessä pitäjässä oli tuolloin tapahtunut. Jopa niin paljon, että elämän ja kuoleman läheisyys oli liki iholla. Vaikka tunne oli jo haalistunut, puhe kääntyi iltaa vietettäessä väkisinkin menneeseen. Olihan paikalla kaksi naisrikospoliisia, yksi entinen poliisi ja tietysti Reino Susi, sillä Sudet oli kutsuttu iltaa viettämään samaisen poliisitutkijan ja hänen kuntosalibisnestä nykyisin pyörittävän miehensä luo.

Ja siitä kaikki alkoi uudelleen...
Laji:
Dekkarit ja trillerit
Kaunokirjallisuus
Formaatit:
Kirja
EAN:
9789523305847
Julkaisija:
Books on Demand
Sidottu:
Nidottu
Kieli:
Finnish
ISBN:
9789523305847
Opetusmateriaali:
0
Koko:
230
Kirjailija:
Vesa Salminen

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.